Tuesday, November 28, 2006

Dear Liza...

Het nieuws wat me deze week het meest opviel was de vileine uithaal van Liza Minelli naar haar (vierde) ex-husband David Gest.  Laatstgenoemde gaat een survivalprogramma maken in de outback van Australie.  
Desgevraagd om commentaar sneerde Liza (....with a “Z”, not Lisa with a S, because Lisa with a S goes Sss not Zzz....!): “ik hoop dat hij wordt geneukt door een kangeroe en wordt opgevroten door de krokodillen”.  Zo kennen we onze Liza weer.  
4 Dagen na haar 56e verjaardag (2002) was haar huwelijk met David Gest “The Wedding Of The Year” met als bruids”meisje” Liz Taylor en als bruidsjonker Michael Jackson.  Eigelijk is het een wonder dat het huwelijk na die freakshow van een bruiloft nog 16 maanden heeft geduurd.  Laatst was La Minelli hier voor een exclusief optreden  en gaf een even exclusief interview aan een van die glanzende maandbladen.  Zonder enige gene (en dat blad maar trouw en kritiekloos alles opschrijven) onthulde de inmiddels behoorlijk krakende Minelli al haar geheimen en stond welwillend de exclusieve foto’s af.  Nee, de meegekomen fotograaf was niet welkom.  Stel je voor wij zouden als argeloze kijker de verschillen kunnen zien !!!
Wijze les: als je carriere down the drain is, gewoon wild om je hen trappen en het liefst op je ex !  Zei diezelfde Minelli niet ooit: “Reality is something you rise above....!”

0 Comments:

Post a Comment

<< Home